Assessment of Foodservice Management Practices according to Types of Elderly Foodservice Facilities
| 기관명 | NDSL |
|---|---|
| 저널명 | 한국식품영양과학회지 = Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition |
| ISSN | 1226-3311,2288-5978 |
| ISBN |
| 저자(한글) | Choi, Jung-Hwa,Kim, Dal-Hye,Choi, Eun-Hee,Chung, Min-Jae,Lee, Hye-Sang,Lee, Min-June,Chang, Hye-Ja,Lee, Kyung-Eun,Kwak, Tong-Kyung |
|---|---|
| 저자(영문) | |
| 소속기관 | |
| 소속기관(영문) | |
| 출판인 | |
| 간행물 번호 | |
| 발행연도 | 2019-01-01 |
| 초록 | |
| 원문URL | http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=NART111198198 |
| 첨부파일 |
| 과학기술표준분류 | |
|---|---|
| ICT 기술분류 | |
| DDC 분류 | |
| 주제어 (키워드) |