충남 일부지역 고등학교 유형에 따른 식습관 및 학교급식 만족도 조사
| 기관명 | NDSL |
|---|---|
| 저널명 | 東아시아食生活學會誌 = Journal of the East Asian Society of Dietary Life |
| ISSN | 1225-6781, |
| ISBN |
| 저자(한글) | 김명희,임수미,연지영 |
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| 저자(영문) | |
| 소속기관 | |
| 소속기관(영문) | |
| 출판인 | |
| 간행물 번호 | |
| 발행연도 | 2015-01-01 |
| 초록 | This study was performed to investigate the dietary habits and satisfaction of school foodservice by high school type (academic high school students (AHSS) : n=200, vocational high school students (VHSS) : n=200). Frequency of skipping breakfast was significantly higher for VHSS compared with AHSS (p |
| 원문URL | http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=JAKO201514753131646 |
| 첨부파일 |
| 과학기술표준분류 | |
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| ICT 기술분류 | |
| DDC 분류 | |
| 주제어 (키워드) | Dietary habits,foodservice,satisfaction,high school students |