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논문 기본정보

Total Polyphenol, Flavonoid Contents and Antioxidant Activities of Dolsan Leaf Mustard Pickle during Storage

논문 개요

기관명, 저널명, ISSN, ISBN 으로 구성된 논문 개요 표입니다.
기관명 NDSL
저널명 KSBB Journal
ISSN 1225-7117,
ISBN

논문저자 및 소속기관 정보

저자, 소속기관, 출판인, 간행물 번호, 발행연도, 초록, 원문UR, 첨부파일 순으로 구성된 논문저자 및 소속기관 정보표입니다
저자(한글) Son, Hae Reon,Oh, Sun Kyung,Choi, Myeong Rak
저자(영문)
소속기관
소속기관(영문)
출판인
간행물 번호
발행연도 2016-01-01
초록 Dolsan leaf mustard has various biological functions, including those in the immune system and cancer prevention. It contains high amounts of nutritional and medicinal compounds, which are important for maintaining optimum health. The objective of this study was to determine the total phenolics contents and antioxidant activity in Dolsan leaf mustard pickle (DLMP) during storage. DLMP methanol extracts had the highest total polyphenol and flavonoid contents of $35.56{ pm}0.01GAEmg/g$ and $4.54{ pm}0.03QEmg/g$ , respectively. The DPPH and ABTS radical scavenging activities in the DLMP methanol extracts showed the highest activities of 79.4 and 85.36%, respectively. The ferric reducing antioxidant power (FRAP) assay showed 2.24-3.82 mM $FeSO_4$ eq. (p
원문URL http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=JAKO201623562837233
첨부파일

추가정보

과학기술표준분류, ICT 기술분류,DDC 분류,주제어 (키워드) 순으로 구성된 추가정보표입니다
과학기술표준분류
ICT 기술분류
DDC 분류
주제어 (키워드) Dolsan leaf mustard,Pickle,Antioxidant activity,Polyphenol,Flavonoid