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논문 기본정보

한외여과로 농축된 원유로부터 제조된 Mozzarella 치즈의 이화학적 특성에 관한 연구: 총설

논문 개요

기관명, 저널명, ISSN, ISBN 으로 구성된 논문 개요 표입니다.
기관명 NDSL
저널명 한국유가공기술과학회지 = Korean journal of dairy science and technology
ISSN 1266-1237,
ISBN

논문저자 및 소속기관 정보

저자, 소속기관, 출판인, 간행물 번호, 발행연도, 초록, 원문UR, 첨부파일 순으로 구성된 논문저자 및 소속기관 정보표입니다
저자(한글) 송광영,이종익,천정환,현지연,서건호,윤여창
저자(영문)
소속기관
소속기관(영문)
출판인
간행물 번호
발행연도 2011-01-01
초록 Mozzarella cheese is recently the most consumed cheese in USA, European, South Korea, etc., and also a various different-type Mozzarella cheese could have great market appeal. However, many consumers would be more concerned about the nutritional aspects and physicochemical properties of Mozzarella cheese. Hence, ultrafiltration (UF) as a best tool of solving those concerns has been recognized. The objective of this review's paper would be suggested that the ultrafiltration (UF) techniques could be directly applied for manufacturing various different-type Mozzarella cheese with high physicochemical properties on fulfilling the consumers' various needs and desires for health.
원문URL http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=JAKO201126239076333
첨부파일

추가정보

과학기술표준분류, ICT 기술분류,DDC 분류,주제어 (키워드) 순으로 구성된 추가정보표입니다
과학기술표준분류
ICT 기술분류
DDC 분류
주제어 (키워드) Mozzarella cheese,ultrafiltration,physicochemical properties