전라도에 거주하는 여자노인의 당화혈색소 수준에 따른 건강위험인자의 비교분석 - 생화학적 요인, 식습관 및 영양상태 -
기관명 | NDSL |
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저널명 | 한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition |
ISSN | 1225-4339, |
ISBN |
저자(한글) | 오세인,곽충실,이미숙 |
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저자(영문) | |
소속기관 | |
소속기관(영문) | |
출판인 | |
간행물 번호 | |
발행연도 | 2016-01-01 |
초록 | The purpose of this study was to investigate the relations between HbA1c level and health risk factor. For analysis, 330 elderly women aged 65 years and over were recruited in Jeonla province, Korea. The subjects were classified into two groups according to their HbA1c level; the diabetic group (HbA1c level ${ geq}6.5%$ , n=68, 20.6%) and control group (HbA1c level |
원문URL | http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=JAKO201620341075698 |
첨부파일 |
과학기술표준분류 | |
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ICT 기술분류 | |
DDC 분류 | |
주제어 (키워드) | hemoglobin A1c (HbA1c),diabetics,health risk factor,blood health status,nutrient intake |