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논문 기본정보

A Review of the Applications of Spectroscopy for the Detection of Microbial Contaminations and Defects in Agro Foods

논문 개요

기관명, 저널명, ISSN, ISBN 으로 구성된 논문 개요 표입니다.
기관명 NDSL
저널명 바이오시스템공학 = Journal of biosystems engineering
ISSN 1738-1266,
ISBN

논문저자 및 소속기관 정보

저자, 소속기관, 출판인, 간행물 번호, 발행연도, 초록, 원문UR, 첨부파일 순으로 구성된 논문저자 및 소속기관 정보표입니다
저자(한글) Kandpal, Lalit Mohan,Cho, Byoung-Kwan
저자(영문)
소속기관
소속기관(영문)
출판인
간행물 번호
발행연도 2014-01-01
초록 Recently, spectroscopy has emerged as a potential tool for quality evaluation of numerous food and agricultural products because it provides information regarding both spectral distribution and image features of the sample (i.e., hyperspectral imaging). Spectroscopic techniques reveal hidden information regarding the sample and do so in a non-destructive manner. This review describes the various approaches of spectroscopic modalities, especially hyperspectroscopy and vibrational spectroscopies (i.e., Raman spectroscopy and Fourier transform near infrared spectroscopy) combined with chemometrics for the non-destructive assessment of contaminations and defects in agro-food products.
원문URL http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=JAKO201427542600420
첨부파일

추가정보

과학기술표준분류, ICT 기술분류,DDC 분류,주제어 (키워드) 순으로 구성된 추가정보표입니다
과학기술표준분류
ICT 기술분류
DDC 분류
주제어 (키워드) Agro-food,Chemometrics,Hyperspectroscopy,Microbial contamination,Vibrational spectroscopies