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논문 기본정보

LC-MSによる畜水産物中のスピノサドの分析

논문 개요

기관명, 저널명, ISSN, ISBN 으로 구성된 논문 개요 표입니다.
기관명 NDSL
저널명 食品衛生學雜誌= Food Hygiene and Safety Science
ISSN 0015-6426,1882-1006
ISBN

논문저자 및 소속기관 정보

저자, 소속기관, 출판인, 간행물 번호, 발행연도, 초록, 원문UR, 첨부파일 순으로 구성된 논문저자 및 소속기관 정보표입니다
저자(한글) 上野 英二,大野 春香,渡 #37001,美奈 #24693,大島 晴美,三上 #26628,一,根本 了,松田 りえ子
저자(영문)
소속기관
소속기관(영문)
출판인
간행물 번호
발행연도 2011-01-01
초록 We investigated the determination of spinosyn A and spinosyn D, the active ingredients of spinosad, in animal and fishery products by liquid chromatography with mass spectrometry (LC-MS). The sample was homogenized with 1 mol/L dipotassium hydrogenphosphate aqueous solution and extracted with acetone- n -hexane under mildly alkaline conditions. After n -hexane-acetonitrile partitioning using an EXtrelut ? column, the extract was cleaned up on a tandem SAX/PSA mini-column, and examined by means of fragmenter-voltage-switching ESI-SIM mode LC-MS. Mean recoveries ( n = 5) of spinosyn A and spinosyn D from eleven kinds of fortified samples at the analyte concentration of 0.01 mu;g/g and 0.05 mu;g/g ranged from 76.1% to 93.8% (RSD le;8.7%) and from 75.1% to 104.1% (RSD le;8.6%), respectively.
원문URL http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=NART58209228
첨부파일

추가정보

과학기술표준분류, ICT 기술분류,DDC 분류,주제어 (키워드) 순으로 구성된 추가정보표입니다
과학기술표준분류
ICT 기술분류
DDC 분류
주제어 (키워드) スピノサド,スピノシンA,スピノシンD,畜水産物,液 #20307,クロマトグラフィ #12540,/質量分析法,spinosad,spinosyn A,spinosyn D,animal and fishery product,LC-MS