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논문 기본정보

[Study on Extraction Conditions of Water-Soluble Substances?Purity Test (4) for Polyvinylpolypyrrolidone Listed in Japan #039;s Specifications and Standards for Food Additives].

논문 개요

기관명, 저널명, ISSN, ISBN 으로 구성된 논문 개요 표입니다.
기관명 NDSL
저널명 食品衛生學雜誌= Food Hygiene and Safety Science
ISSN 0015-6426,1882-1006
ISBN

논문저자 및 소속기관 정보

저자, 소속기관, 출판인, 간행물 번호, 발행연도, 초록, 원문UR, 첨부파일 순으로 구성된 논문저자 및 소속기관 정보표입니다
저자(한글) Yanagi, Tokue,Matsumoto, Makoto,Shimizu, Sachiko,Iwamura, Tetsuro,Ogaki, Mamiko
저자(영문)
소속기관
소속기관(영문)
출판인
간행물 번호
발행연도 2015-01-01
초록 The food additive polyvinylpolypyrrolidone is approved for use as a filter aid. The water-soluble substances test of polyvinylpolypyrrolidone often shows poor reproducibility. The instruction 'boil gently while stirring using a stirrer' was considered critical, and so this issue was examined. The results showed that the use of a combination of both an oil bath and a stirrer provided good reproducibility without decomposition or other problems.
원문URL http://click.ndsl.kr/servlet/OpenAPIDetailView?keyValue=03553784&target=NART&cn=NART72354462
첨부파일

추가정보

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과학기술표준분류
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