마이크로캡슐화장비
기관명 | ZEUS |
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장비번호 | |
제작사 | Buchi |
모델명 | B-390 / B-395 Pro |
장비사양 | |
취득일자 | 2013-02-08 |
취득금액 |
보유기관명 | 연세대학교 |
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보유기관코드 | |
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활용상태 | |
표준코드 | |
표준분류명 | |
시설장비 설명 | 본 장비를 이용하면 균일한 크기의 beads나 capsule을 얻을 수 있으며 식품 음료 화장품 그리고 제약분야에 encapsulation기술을 광범위하게 적용가능하도록 스위스 Buchi사 에서 만든 첨단정밀장비입니다.- Controlled release-. Adjustable release profile - Taste-masking of bitter agent - GMP/GLP/FDA production 등이며 식품 음료 화장품과 제약분야에 encapsulation 기술이 광범위하게 적용되고 있음. - Cell transplantation: Encapsulated animal cells - Biotransformation: Encapsulated microorganisms and enzymes - Food enrichment: Small alginate capsules containing sunflower oil and carotene - Probiotic food: Encapsulation of lactic acid bacteria - Cosmetics: Encapsulated cream & Large alginate capsule containing squalene - Taste masking vitamin storage: Oil with active ingredients - Polymers for bead matrices and membrane formation: Alginate Gelatine Carrageen Cellulose sulfate Chitosan Waxes - Encapsulated active agent: Drugs Vaccines Enzymes MicrobesCellFlavours Oils Pesticides Pigments1) Freeze-dried polymer with active ingredient 2) Active ingredient encapsulated in biodegradable polymer 3) Hard fat beads with immobilized active ingredient |
장비이미지코드 | http://nfec.ntis.go.kr/storage/images/equip/photo/201310/.thumb/2013100813463404.jpg |
장비위치주소 | 인천 연수구 송도동 송도과학로 85 - 진리관D 4층 428호 |
NFEC 등록번호 | NFEC-2013-02-176014 |
예약방법 | |
카타로그 URL | |
메뉴얼 URL | |
원문 URL | http://www.zeus.go.kr/equip/read?equipId=Z-NTIS-0036886 |
첨부파일 |
과학기술표준분류 | |
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ICT 기술분류 | |
주제어 (키워드) |